Így zajlik majd a tesztelés Rimaszombatban

rimaszombat városháza
Rimaszombat |

Rimaszombat városa több mintavételi pont létrehozását tervezi a hétvégén, közzétették a tesztelés harmonogramját is.

Jozef Šimko polgármester hétfő reggel összehívta a városi válságstábot, ahol meghozták az országos tesztelés lebonyolításához szükséges döntéseket – tudatta az Új Szóval Štefan Szántó, a rimaszombati városi hivatal elöljárója. Szántó azt is elmondta, hogy mivel a járási válságstáb információi szerint a városba csak szerdán érkeznek meg a tesztek, a tesztelés péntektől kezdődik majd, a következő harmonogram szerint:

Pénteken, január 22-én a városi hivatal alkalmazottjait tesztelik a hivatal épületében reggel 7:00 és 15:00 között.

Szombaton és vasárnap zajlik a rimaszombati lakosok tesztelése 8:00 és 17:00 között. A város a következő mintavételi pontok létrehozását tervezi: két tesztelőpont lesz a P. K. Hostinského alapiskolában (Družstevná 835), a P. Dobšinského (Dobšinského 1744), és a Tompa Mihály Alapiskolában (Novomeského 1722). Egy tesztelőpont lesz a Relax szabadidőközpont épületében (Povstania 9), egy a Városi Kultúrház épületében (Nám. Š. M. Daxnera 1723). A P. Dobšinkého alapiskolában és a Tompa Mihány Alapiskolában lévő tesztelésekre online lehet regisztrálni, így az érdeklődők pontos időpontra érkezhetnek. A regisztrációhoz szükséges link a város honlapján lesz elérhető a legközelebbi napokban. A többi tesztelőpont azok számára lesz fenntartva, akik nem akarnak, vagy nem tudnak online regisztrálni.

Szombaton Baktin és Alsópokorágyon is lesz egy mintavételi pont a kultúrházban, vasárnap pedig a Mezőtelkesi kultúrházban is zajlik majd a tesztelés. A hétvégi tesztelés során az utolsó mintavétel ideje mindenhol 16:30.

Január 25-én, hétfőn a Városi Közterület-fenntartó Vállalat (TSM) alkalmazottait tesztelik a TSM épületében. Január 26-án, kedden pedig az iskolai alkalmazottak következnek a P. Dobšinského alapiskola épületében.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?