Olimpiai bajnokot is azonosítottak a Capitolium támadói között

Klete Keller

Olimpiai bajnok úszót is gyanúsítanak azzal, hogy múlt szerdán részt vett a Trump-párti tüntetésen, és behatolt többedmagával a Capitolium épületébe – írja a 24.hu.

Az amerikai törvényhozás két háza közös ülést tervezett, hogy hitelesítsék Joe Biden elnökké választását, az ez ellen és Donald Trump jelenlegi elnök melletti tüntetés végül zavargássá fajult, sokan betörtek a Capitolium épületébe.

Az esetről a közösségi médiában számos videót tettek közzé, egyiken látható magas férfi az Egyesült Államok olimpiai csapatának dzsekijét viseli. Ezek után nem volt nehéz beazonosítani a kétszeres olimpiai bajnok Klete Kellert, akire emiatt még kellemetlen pillanatok várhatnak.

Olympic Champion Klete Keller Appears to Have Been in US Capitol During 'Insurrection' - https://t.co/JiDwxgSPog pic.twitter.com/LwWvu02Im1

— Swimming World (@SwimmingWorld) January 12, 2021

A hírt elsőként az úszással foglalkozó SwimSwam szakportál írta meg, hozzátéve, állítólag többen is bejelentést tettek a videó láttán és feljelentették Kellert a hatóságoknál. A lap hozzátette, az egykori úszó az elmúlt időszakban nyíltan támogatta Trumpot, de azóta törölte az összes közösségi oldalát.

Arról nem készült felvétel, hogy Keller bármilyen erőszakos cselekedetben részt vett volna a Capitoliumban, de a puszta jelenléte is bajba sodorhatja, hiszen jogellenesen tartózkodott az épületben.

(24.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?