Év végi összegzés

Fotó: Kelly Sikkema/Unsplash

Ha átjár is a felszabadult öröm amiatt, hogy lassan vége az évnek, sose feledd, bármikor hozhat még meglepetést. Úgy is mondhatnám nagyon egyszerűen, ne igyunk előre a medve bőrére.

Nem akarok ünneprontó lenni, távol álljon tőlem, pusztán szeretném felhívni a figyelmedet, az utolsó napokat használd és hasznosítsd inkább arra, hogy összegzed ezt az évet. Úgy hiszem, van mit. Nemcsak a földi történések, hanem az égi iránymutatás miatt is. Ez utóbbi azt jelzi, sokat kellett, lehetett tanulnunk idén, ha nyitottak voltunk rá. Arra kérlek, ne ítéld meg, hogy mi volt a jó és mi a rossz, szorítkozz inkább a tapasztalásra, mindarra, amit átéltél. Minden tapasztalat és megtanult feladat jó (lesz) valamire, még akkor is, ha most még nem látod, mire. Keresd meg őket a saját életedben, szedd csokorba, összegezd, és továbbra is törekedj az ítéletmentességre, az ítélkezés ugyanis nem a mi dolgunk. Hogy miért fontos ez? Mert az ég most azt mondja, nagy lehetőségünk van arra, hogy minden tanulásunkat, tapasztalásunkat bölcsességgé formáljuk át. Olyasvalamivé, ami segít nemcsak átlépni az új évünkbe, de ha jól építjük be az életünkbe, és kellő pillanatban hasznosítjuk, a legnagyobb jótevőnk lehet.

Kívánom, hogy nagyon sok „jótevőt” tudj összegyűjteni az idei évedből, és a megtapasztalás örömével tudj átlépni az előttünk álló újba.

Boldog, örömteli, sikeres, újabb tapasztalásokban gazdag új esztendőt kívánok!

Ambrózai Zsuzsanna, Ember_kép

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?