Casillas öt és fél év után visszatér a Real Madridhoz

Iker Casillas

Iker Casillas, világ- és Európa-bajnok spanyol labdarúgó öt és fél év után visszatér klubsikerei helyszínére, a Real Madridhoz.

A bajnoki címvédő együttes kedden jelentette be, hogy a 39 éves volt kapus a klub alapítványánál lesz vezérigazgató-helyettes. A spanyol gárda honlapján emlékeztet: Casillas 25 éves madridi pályafutása során 19 trófeát nyert a Real Madriddal - közte háromszor a Bajnokok Ligájában, ötször a bajnokságban végzett elsőként -, majd 2015 júliusi távozását követően a Porto játékosaként is sikeres volt.

Casillas a spanyol válogatottban 167 alkalommal lépett pályára, négy vb-n és öt Eb-n volt kerettag, aktív részese volt a 2010-es világbajnoki, valamint a 2008-as és 2012-es Európa-bajnoki aranyéremnek.

Casillas 2019 májusában szívelégtelenség miatt függesztette fel játékospályafutását, de visszavonulását hivatalosan csak bő egy évvel később, idén augusztus elején jelentette be. Eközben tervezett indulni a spanyol szövetség elnöki tisztségéért, de még a szavazás előtt visszalépett.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?