Vlhová: Minden apró részlet számít

Vlhová
Jasná |

Váratlan lehetőséghez jutott a napokban Petra Vlhová: négy napon keresztül Jasnán készülhetett az alpesi sízők vk-sorozatát vezető sportoló.

A St. Moritz-i két verseny ugyanis elmaradt, Jasnán pedig szombaton nyitott a síközpont.

„Jó volt, mert más volt, mint a szokásos, utána hazamehettem, nem a hotelszobára. Remekül éreztem magam, szuperek voltak a körülmények” – mondta Vlhová a tegnapi online sajtótájékoztatón.

A 25 éves síző elárulta, Svájcban sejtette, hogy a sűrű havazás miatt lefújják a viadalokat. „Azt azonban senki nem merte vállalni a csapatunkból, hogy hamarabb hazautazunk, mert aztán hátha mégis lesz verseny. De nem fogtam fel tragikusan a helyzetet, jó kis kondis edzéseket abszolváltam” – jegyezte meg mosolyogva Vlhová.

A hétvégén már Franciaországba, Courchevelbe utazik, szponzorainak köszönhetően magánrepülővel. „Nagyon sok időt spórolok így a regenerációra. Ezen a szinten már a legkisebb apróságok is számítanak, ha győzni akarok, nekem pedig a hosszú autózás nagyon nem használna” – tette hozzá Vlhová, aki azt nem akarta elárulni, miről beszélgetett a hozzá a pályára kilátogató Veronika Velez-Zuzulovával.

A jövő márciusban Jasnán sorra kerülő vk-futam szervezői sem tudtak sok új konkrétummal szolgálni a járvány miatt: továbbra is több forgatókönyvvel dolgoznak, aszerint, hogy a majdani intézkedések lehetővé teszik-e nézők beengedését a létesítménybe, ennek függvényében fog változni az 1,8 millió euró körüli költségvetés is.

„A jegyárusítás elindítását akartuk bejelenteni karácsonyi ajándékként, sajnos, ezt még nem tudjuk megtenni. Annyival kárpótolnánk a szurkolókat, hogy az e-shopunkban szerdától kapható az esemény téli sapkája, amelyen megtartottuk a 2016-os verseny rendkívül népszerű 
dizájnelemeit” – mondta Matej Hulej, a szervezőbizottság elnöke. 

Ami már biztos: visszafogott, minimalisztikus megnyitóünnepség lesz csak, és minden járvánnyal kapcsolatos dolgot egy külön erre a célra alkalmazott Covid-menedzser fog irányítani. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?