Előzzük meg a cukorbetegséget folyékony gombakivonatokkal!

Naja Forest

A cukorbetegség előszobájának is nevezett inzulinrezisztencia mára sajnos népbetegséggé vált. Ha nem kezelik diabéteszhez és számtalan szövődményhez vezethet. Sokan kezdetben teljesen panaszmentesek, így nem is tudják, hogy  betegek.

A szervezet szénhidrát-anyagcseréjéért a hasnyálmirigyben termelődő inzulin hormon a felelős, mely a vérből a sejtekbe szállítja a glükózt. Ha a sejtek érzéketlenné válnak az inzulinnal szemben, a hasnyálmirigy – kompenzálásként – egyre több inzulint termel, hogy a cukor a sejtekbe juthasson. A hasnyálmirigy a fokozott működés miatt egy idő után kimerül, s ez 2-es típusú cukorbetegséghez vezet.

Az inzulinrezisztencia megfelelő diétával és rendszeres testmozgással legtöbb esetben teljesen gyógyítható, azonban ha valaki nem figyel oda az életmódjára, akkor idővel, nagy eséllyel cukorbeteggé válik. A többlet inzulin nemcsak a vércukorszintet befolyásolja hátrányosan, a stresszt is jelentősen megnöveli, fizikai és pszichés rombolás okozva a szervezetben.

Inzulinrezisztenciához általában a túlzott szénhidrátfogyasztás vezet. A diéta alapja tehát ennek korlátozása, napi több kisebb adagra osztása, az étrend teljes megreformálása.

A D-vitamin alacsony szintje nagymértékben hozzájárulhat az inzulinrezisztencia kialakulásához, ezért a megelőzés szempontjából a vitaminok közül a legfontosabb. A D-vitamin képes pozitívan befolyásolni az inzulinháztartást és a zsírsejtek alakulását, megerősíti az izmokat és a csontokat, csökkenti az autoimmun betegségek kialakulásának kockázatát. Mivel a napfényből nyert D-vitamin nem minden időszakban elegendő a szervezet számára, a mandulagomba (Agaricus Blazei Murrill) fogyasztása kiváló lehetőség természetes pótlására.

A 2. típusú cukorbetegségben szenvedőn végzett tanulmány eredményei azt sugallják, hogy a mandulagomba kivonata javíthatja az inzulinrezisztenciát, csökkentheti a testsúlyt, a testzsírt, a  glükóz- és koleszterinszintet.

A maitake gombát (bokrosgomba - Grifola frondosa) a kínai és japán orvoslásban a cukorbetegek kezelésének kiegészítő terápiájaként már régóta alkalmazzák. Antidiabetikus hatása az alfa-glükánnak köszönhető, ami növeli az inzulin receptorok inzulinérzékenységét, és  a perifériás célszövetekben enyhíti az inzulinrezisztenciát.

A Naja Forest Kft. kínálatában is megtalálhatók a tradicionális távol-keleti gyógyító módszerek és a legmodernebb gyártási technológiák egyesüléséből készült bio folyékony gombakivonat, mint amilyen az N1 termék.

* Folyékony halmazállapota miatt azok is fogyaszthatják, akiknek gondot okoz a nagy kapszulák lenyelése

* Édeskés íze kellemes élménnyé varázsolja az étrend-kiegészítő fogyasztását

* A koncentrált hatóanyag-tartalom miatt elegendő naponta csak egyszer fogyasztani belőle.

Önmagában is kitűnő hatása van, de folyékony gombakészítménnyel együtt fogyasztva még jobb eredményeket lehet elérni a liposzómás C-vitamint tartalmazó  CEMSM készítménnyel. A titok nyitja, hogy a két készítmény felerősíti egymás hatását. A liposzómás formula azért egyedülálló, mert biztosítja a hatóanyagok szinte tökéletes felszívódását és hasznosulását. A liposzómális C-vitamin 95%-a hasznosul, míg a hagyományos C-vitamin tablettának vagy pornak körülbelül csak a 80%-a.

Jó tudni, hogy a www.digilekaren.sk honlapon forgalmazott Naja Forest-termékek alapanyagai ellenőrzött biogazdaságból származnak, a  Hungária Öko Garancia tanúsítvánnyal rendelkeznek, sem  nehézfémeket, sem mérgező anyagokat nem tartalmaznak.

A Naja Forest egyedülálló termékeit már Dél-Szlovákia  kijelölt gyógyszertáraiban  is megvásárolhatják.

Még több információ: www.digilekaren.sk 

100% elégedettségi garancia

Ingyenes házhoz szállítás!

(x-k)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?