Pogba télen távozhat a Manchester Unitedtől

Paul Pogba

Ügynöke szerint a világbajnok Paul Pogba a téli átigazolási időszakban távozik a Manchester United labdarúgócsapatától.

Mino Raiola erről a Tuttosport című olasz lapnak adott interjújában beszélt. Úgy fogalmazott a 27 éves világbajnok francia játékossal kapcsolatban, hogy bár a szerződése még 2022 nyaráig szól, mindkét félnek az lenne a legjobb, ha már télen elválnának az útjaik.

A menedzser szerint a középpályás nem érzi jól magát a klubnál, és már nem tud úgy teljesíteni, ahogy szeretne és ahogy azt elvárják tőle.

"Csapatot kell váltania, levegőváltozásra van szüksége" - jelentette ki Raiola, aki augusztusban még kizárta a klubváltás lehetőségét és szerződéshosszabbításról beszélt.

Pogba 2016-ban, akkor rekordnak számító 105 millió euróért igazolt vissza a Juventustól az MU-hoz, ahol 2009 és 2012 között már játszott.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?