Királyi kényeztetés a Sjálitól

Sjali
Komárom Komárno |

A komáromi székhelyű Sjáli Consulting s. r. o. immár több mint 15 éve kínálja saját pörkölésű minőségi kávéit.  

Mivel 2004-ben, a kezdetekkor még Szlovákiában a forrázott kávé és a ”kotyogós” presszó volt megszokott, komoly feladat volt szemes kávét forgalmazni – emlékszik vissza a kezdetekre Sebő Éva, a cég vezetője és társtulajdonosa – ezért kávéik mellé a kezdetektől fogva kávégépeket is kínáltak.

Honnan ered ez az érdekes név?

„Társam, aki a pörkölés szakértője, nagy rajongója az izlandi lovaknak. Hosszú évek folyamán egy 2 hektáros lovasparkot is kialakított saját lovai számára, melyek közül az elsőt Sjálinak hívják. A Sjáli egy izlandi szó, ami annyit jelent, hogy király, királyi. Úgy gondoltuk ez a név megfelelően tükrözi majd az általunk képviselt minőséget” – mondja Sebő Éva.

Az elmúlt években a kávézási szokások rengeteget változtak. A piac kiszélesedett, ezzel együtt sokszereplőssé vált. Ebben a helyzetben a megmaradást csak a folyamatos fejlődés biztosíthatta.

„Mindig figyelünk a piac változó igényire. Ezért bár induláskor egy nagyon jó ízvilágú arabica és robuszta keverékkel, a La Cremaval kezdtünk, folyamatosan bővítettük kínálatunkat különböző pörkölésű kávékkal, majd 100% arabikával”.


Az elmúlt évek sem teltek tétlenül a Sjálinál

Jelentős beruházásokkal megújították kávégépparkjukat. Sőt, az asztali darálós kávéfőzők mellett ma már minden igényt kielégítő professzionális karosgépeket is kínálnak partnereiknek.

Az utóbbi időben nagy sikere volt a kávégépkölcsönzésnek. Ezt továbbfejlesztve kezdtek bele kávé catering szolgáltatásba.

„Nagyon népszerű ez a lehetőség, hiszen a különféle rendezvényeken teljes mértékben levesszük a szervezők válláról a terhet. Gépparkot, kávét, mindent, ami ezzel összefügg, igény esetén személyzetet is biztosítunk” – mondja az ügyvezető.

A koronavírus-járvány sokakat a vállalkozásuk feladására kényszerített. Másképp történt ez a Sjálinál. Itt a „felszabaduló” időt, ami a kávézók, intézmények, munkahelyek bezárása idézett elő, a fejlesztésekre fordították. Megújult weblapjuk már internetes vásárlási lehetőséget is biztosít, így a webshopon keresztül bárki számára elérhetővé váltak termékeik.

A lakosági igényeket figyelembe véve termékeik már 250 grammos csomagolásban is kaphatók. Ezzel is teljesebbé tették cégük profilját.

Egyedi kávé karácsonyra

A cég egyik slágerterméke az egyedi, személyre szabott kávé, mely karácsony közeledtével nemcsak cégek, hanem magánszemélyek számára is nagyszerű ajándék. „Személyesebbé, még inkább meghitté lehet tenni a kávézás örömét” – zárja a Sjáli ügyvezetője.

A „jótékony” Sjáli

A Sjálit nem csak a profit vezérli, rendszeresen támogat különböző jótékonysági szervezeteket. Ebben partnere Vadkerti Imre, a népszerű énekes, akivel a hosszú évek alatt munkakapcsolatból barátság lett.

A művészet és a kávé

A Sjáli már több éve együttműködik Vadkerti Imrével, az együttműködés most még tovább bővült. „Tavasszal jelenik meg Vadkerti Imre új, önálló lemeze, a Létkaland. Dalai szerzője az ismert dalszerző, Szabó Leslie.  Karácsony közeledtével Vadkerti Imre szeretett volna kedveskedni rajongóinak, ezért született az ötlet, hogy a várakozás idejére meglepjük őket egy exkluzív csomagolású arabica kávéval, a LA Voce-val, melynek arculata megegyezik az album borítójával, ráadásul minden egyes doboz dedikált" - mondja büszkén Sebő Éva.

Sjáli Consulting s.r.o.
Družstevná 18
945 01 Komárno, Slovensko

sjali.com

+421 915 744 019

-er-

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?