Grosjean elhagyhatta a kórházat

Romain Grosjean

Három nappal súlyos balesete után, szerdán elhagyta a kórházat Romain Grosjean, a Haas Forma-1-es istálló francia versenyzője.

A 34 éves pilóta a múlt vasárnapi Bahreini Nagydíj első körében, közvetlenül a rajt után szenvedett horrorisztikus balesetet, a versenyautója kettétört, az üzemanyag kifolyt és lángra lobbant. Grosjean a hatalmas tűzben kiszabadította magát az ülésből és kimászott a roncsok közül.

A francia versenyző kisebb égési sérülésekkel megúszta a történteket, és három éjszakát töltött a kórházban. A Haas szerdai tájékoztatása szerint Grosjean Bahreinben marad, ahol tovább kezelik a balesetben megégett mindkét kézfejét.

A versenyző reggel a Twitter-oldalán egy fotót tett közzé jobb kézfejéről, amely már nincs teljes egészében bekötve, így az ujjait használni tudja.

"Majdnem sírtam a boldogságtól, ez egy apró győzelem a teljes gyógyulás felé vezető utamon" - írta a fényképhez Grosjean.

A francia pilóta a hétvégi Szahíri Nagydíjon nem tud rajthoz állni, a helyét a 24 éves brazil Pietro Fittipaldi veszi át. Grosjean ugyanakkor el akar indulni a jövő hétvégén sorra kerülő szezonzárón Abu-Dzabiban, amely szinte biztosan az utolsó versenye lenne Forma-1-es pályafutása során.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?