Hogyan segítheti a kínai hernyógomba és a méhpempő a pajzsmirigy működését?

Hernyogomba

Gyakran fáradtnak, ingerlékenynek érzi magát? Hirtelen súlygyarapodást vagy súlyvesztést tapasztal? A bajt akár a pajzsmirigy is okozhatja!

A pajzsmirigy rossz működéséért több tényező tehető felelőssé. Az örökletes tényezőkön kívül a döntő szerepet a környezeti feltételek játsszák. A pajzsmirigy úgy működik, mint az anyagcsere gázpedálja. A test szinte minden anyagcserével kapcsolatos működési folyamatát szabályozza, azaz a testsúlyt, a szervezet energiaszintjét, a gyomor-bélrendszer egészségét, hatással van az idegrendszer működésére és a hormonális egyensúlyra is.

Két fontos hormont termel: tiroxint (T4) és a trijódtironint (T3). A jód nélkülözhetetlen a hormonok termelődéséhez. Legjobb jódforrás a tengeri moszat, a lazac, a szardínia és az osztriga. Alternatív megoldásként a jódozott só is megakadályozhatja a jódhiány kialakulását. ​​Ha rendellenesen működik a pajzsmirigy, a következőket tapasztalhatja:

• szorongás és ingerlékenység

• fokozott vagy szabálytalan szívverés

• gyakori fejfájás

• a menstruációs ciklus változásai

• hasmenés vagy gyakori székrekedés, ezek váltakozása

• kidülledő szemek

• kézremegés

• hirtelen, megmagyarázhatatlan fogyás vagy hízás

• duzzanat a nyak alján

• nyakfeszülés, gombóc érzése a torokban

Ilyenkor egyszerre kell támogatni a pajzsmirigy és mellékvesék  működését.

Ebben a gyógygombák is segítségünkre lehetnek. A Naja Forest N6-os készítménye kínai hernyógomba-kivonatot (Cordyceps sinensis) és méhpempőt tartalmaz. A gombában található CFSP-1 izolált poliszacharid csökkenti a gyulladást, antioxidáns tulajdonsága van, antimikrobiális, szabályozza a vércukor- és a koleszterinszintet, valamint az immunrendszert. Nem befolyásolja a hormonpótló gyógyszerek hatását, együtt lehet alkalmazni. A tudományos kutatások rávilágítottak, hogy a  kínai hernyógomba hatóanyagai javítják a mellékvesék működését is, ami hozzájárul a pajzsmirigyhormonok szintjének optimalizálásához. Alkalmazását követően sokkal energikusabbak leszünk, növekedik a fizikai és szellemi teljesítő képességünk, hatékonyabban vesszük fel a harcot a stressz káros hatásai ellen. A pajzsmirigy hormonok megfelelő termelődéséhez elengedhetetlen a B-vitaminok komplex pótlása, ennek az egyik legkitűnőbb forrása a méhpempő.

A Naja Forest N6-os terméke 5 ml (napi adag) méhpempőt tartalmaz, ami jelentős mennyiségnek számít. A méhpempő  bomlékony és instabil anyag, a Naja Forest vállalat azonban a speciális gyártástechnológiának köszönhetően stabilizálta. A készítmény további előnye, hogy sűrített formában tartalmazza a hatóanyagokat, így a várható hatás gyorsan következik be.

Önmagában is kitűnő hatása van, de folyékony gombakészítménnyel együtt fogyasztva még jobb eredményeket lehet elérni a liposzómás C-vitamint tartalmazó  CEMSM készítménnyel. A titok nyitja, hogy a két készítmény felerősíti egymás hatását. A liposzómás formula azért egyedülálló, mert biztosítja a hatóanyagok szinte tökéletes felszívódását és hasznosulását. A liposzómális C-vitamin 95%-a hasznosul, míg a hagyományos C-vitamin tablettának vagy pornak körülbelül csak a 80%-a.

Jó tudni, hogy a www.digilekaren.sk honlapon forgalmazott Naja Forest-termékek alapanyagai ellenőrzött biogazdaságból származnak, a  Hungária Öko Garancia tanúsítvánnyal rendelkeznek, sem  nehézfémeket, sem mérgező anyagokat nem tartalmaznak.

A Naja Forest egyedülálló termékeit már Dél-Szlovákia  kijelölt gyógyszertáraiban  is megvásárolhatják.

Még több információ: www.digilekaren.sk  

100% elégedettségi garancia

Ingyenes házhoz szállítás!

(x-k)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?