Időpontváltozás a kórházi tesztelési pontokon

Az érsekújvári egészségügyi központ parkolójában lesz mostantól két angigén-tesztelési pont
Érsekújvár |

Módosították a tesztelések időpontját az érsekújvári kórháznál. Senki sem léphet be a kórház épületébe friss teszteredmény nélkül.

Jövő héttől munkanapokon 6-tól 12 óráig végeznek antigén-tesztelést a kórház parkolójában lévő egyik tesztelési ablaknál. Az érsekújvári és régióbeli lakosok munkanapokon 8-tól 12 óráig igényelhetnek antigén tesztelést a kórház parkolójában lévő másik tesztelési ponton. Nem szükséges előre bejelentkezniük. Az Érsekújvári Oktató Kórház és Rendelőintézet parkolójában lévő mobil-mintavételi ponton eddig a munkanapokon reggel 6-tól 10 óráig tesztelték a kórházba érkező betegeket, ezt követően 10-től 14.30-ig bárki érkezhetett antigén-tesztelésre. PCR-tesztelést a patológia épületében végeznek az érsekújvári egészségügyi központban, ahová a Temető utcából nyíló bejáraton át juthatnak be a lakosok, a tesztelést 8-tól 12órági végzik az egészségügyi dolgozók. A https://www.ezdravotnictvo.sk/sk/moje-ezdravie honlapon szükséges előzetes időpontot kérniük az érdeklődőknek. A rehabilitációs osztályt naponta látogató betegeknek nem tetszik, hogy minden nap alá kell vetniük magukat a tesztelésnek.

A kórház vezetése azzal érvel, hogy biztonságban szeretné tudni mind a kórházi alkalmazottakat, mind az egészségügyi központba érkező betegeket, ezért van szükség a szigorú intézkedésekre. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?