Felújítások a Füleki Városi Hivatalban

Folytatódik a füleki városháza felújítása
Fülek |

Kormányzati támogatás segítségével zajlik a Füleki Városi Hivatal épületében a szociális helyiségek felújításának harmadik szakasza, mely során teljesen felújítják a földszinti mosdókat és a folyosót.

A felújításra azért volt szükség, mert már mind a folyosó, mind a szociális helyiségek kritikus állapotban voltak.

„A földszinti összekötő folyosó statikailag sérült volt, veszélyessé vált a vakolat, a mellékhelyiségek állapota és elrendezése pedig nem felelt meg a hatályos jogszabályoknak”

– közölte Anderkó Erika, a stratégiai-fejlesztési osztály vezetője, hozzátéve, hogy csak a teljes körű felújítás jelentett megoldást. A folyosón eltávolítják a padlóburkolatot és a vakolatot, ezután talajnedvesség elleni szigetelést kap, majd hőszigeteléssel látják el a folyosó padlózatát, valamint csökkentik a belmagasságot, újravakolják és kicserélik az ajtókat.

A munkálatok összköltsége 17.500 euró, ebből 15.000-et a pénzügyminisztérium támogatásából fedeznek. A fennmaradó összeget a város költségvetéséből pótolják és a kivitelezést is a városi Közhasznú Szolgáltatások dolgozói oldják meg. A felújítás az év végéig zajlik.

Agócs Attila polgármester elmondta, hogy úgy folytatják a városháza fokozatos felújítását kisebb projektek formájában, hogy ezzel ne terheljék meg túlzottan a város költségvetését.

„Örömmel tölt el, hogy ismét sikerült támogatást nyernünk, ennek köszönhetően valamit »megspóroltunk«, s az eredmény sok embert szolgál majd” – mondta a polgármester.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?