Wolff biztos benne, hogy Hamilton marad a Mercedesnél

Lewis Hamilton

A Mercedes Forma-1-es istálló csapatfőnöke, Toto Wolff nem számít arra, hogy Lewis Hamilton a mostani idény végén befejezi a karrierjét.

"Aláírás nélkül persze semmi nem biztos az életben, de én bizakodó vagyok azzal kapcsolatban, hogy tovább versenyez, és a folytatásban is együtt dolgozunk - mondta a 48 éves osztrák szakember a Sport Bildnek. - Szerintem nem vonul vissza, ha azonban mégis, az nagy izgalmat okoz majd a pilóták piacán.

A hatszoros világbajnok Hamilton, aki már a hétvégi Török Nagydíjon bebiztosíthatja hetedik vb-címét, egyelőre nyitva hagyta a kérdést a jövőjével kapcsolatban.

"Szívesen lennék itt még jövőre is, de semmi nem garantált. Sok minden érdekel az életben. Majd az idő választ ad a kérdésekre" - fogalmazott a 35 éves brit versenyző imolai sikere után.

A szerződése az év végén jár le a Mercedesnél.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?