Az első vonalban dolgozó egészségügyisek szerdáig igényelhetik az ígért jutalmat

koronavírus

Az új koronavírus elleni küzdelem feltételeit teljesítő egészségügyi szolgáltatók szerda reggel 8 óráig igényelhetik a világjárvány első hulláma idején az első vonalban dolgozó egészségügyi alkalmazottak számára ígért jutalmat.

Az egészségügyi tárca nyilvános ígéretét október végén írta alá Marek Krajčí (OĽANO) miniszter.

Az Igor Matovič (OĽANO) kormányfő kérésére elkülönített összeget azok között az egészségügyi dolgozók között osztják szét, akik 2020. április 1-től július 31-ig az első vonalban, illetve a kórházak ún. vörös zónájában dolgoztak, és COVID-19-pozitív pácienseket kezeltek.

A pénzjutalomban azok az egészségügyi dolgozók is részesülhetnek, akik olyan egészségügyi szolgáltatónak dolgoznak, amely nem tartozik a minisztérium alárendelt szervezetei közé.

Bővebb tájékoztatás a tárca honlapján található.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?