Sztárunk a VASÁRNAPBAN Bandor Éva és Béhr Márton

sztár

Mindketten a színházban, mindketten a Lüszisztraté nyomán készült Szeretkezz, ne háborúzz! című előadás során kapták el a koronavírust.

És mindketten alaposan megszenvedték. Bandor Éva egy éjszaka erős fejfájással ébredt. Béhr Mártont iszonyatos fáradtság vette le a lábáról. Ezek voltak a betegség első jelei. Ma már mindketten tünetmentesek, egészségesek, színpadon mégsem játszhatnak. A komáromi Jókai Színház bezárta kapuit.

Bandor Éva és Béhr Márton fegyelmezett emberek. Betartják a rendeleteket. Hordják a maszkot, és a kézfertőtlenítésre is ügyelnek. Egyikük sem él rettegésben, csak elővigyázatosak. Az életet mindketten jobban szeretik annál, mint hogy reggeltől estig ezen rugózzanak. Ami kötelezően betartandó, arra folyamatosan odafigyelnek. El is vonultak azonnal, amint megtudták, hogy fertőzöttek.

Hol nyaralt Bandor Éva? Milyen volt a repülés? Mitől félt a nyaralás alatt? Hol kapta el a vírust? Hogyan élte meg? Mi volt a szerencséje? Mi lett a férjével és a kislányával? Mi történt a színházban? Mivel ünnepelte meg a negatív tesztet? Hol fertőződött meg Béhr Márton? Hogyan élte meg a betegséget? Mi volt a legszörnyűbb benne? Mit tanácsol másoknak?

Ezekre a kérdésekre is választ kap, ha elolvassa Szabó G. László írását a már megvásárolható Vasárnapban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?