Mára szinte elfogytak a sorok Dunaszerdahelyen

koronavirus ds

A tegnapi roham után ma alig van sor a dunaszerdahelyi tesztelőállomások előtt. Dunaszerdahelyen délelőtt a 16-ból csak 4 helyen jelentettek hosszabb várakozást.

Az önkormányzatok folyamatosan tájékoztatnak a várakozási időről, ahogyan arról is, hogy hol mennyi tesztet végeztek el tegnap. Az országos tesztelés első napjának végére sok helyen elfogytak a tesztek, vagy a certifikátok, amellyel a lakosok igazolhatják az eredményt. Néhány faluban még a nap folyamán pótolták a teszteket, így ma újraindulhatott a tesztelés.

dunaszerdahelyi.sk információi szerint tegnap több mint 65 ezer tesztet végeztek el a járásban, ezek közül 605 volt pozitív.

Dunaszerdahelyen 8 555 tesztet végeztek el, 74 pozitív lakost szűrtek ki.

Nagymegyeren 4 192 lakos vett részt a tesztelésen, közülük 53-an kerültek karanténba pozitív teszttel.

A Somorján elvégzett 5 589 mintavételből 20 személynél állapították meg a fertőzést.

A falvak vezetői a közösségi portálon is megköszönték a tesztelést lebonyolító személyzet munkáját. Többen megjegyezték, hogy a kezdeti nehézségek ellenére sikeresen megbirkóztak a feladatokkal.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?