Čaputová kérdőre fogja vonni Boris Kollárt

boris kollár

Zuzana Čaputová államfő Boris Kollár (Sme rodina) házelnök autóbalesetével összefüggésben érdeklődni fog, hogy sor került-e a hatályban lévő óvintézkedések és korlátozások megsértésére.

Az államfő hozzátette: természetes, hogy az emberek a köztisztviselők esetében érzékenyen reagálnak, ha felmerül a korlátozások be nem tartásának gyanúja, hiszen éppen ők azok, akik az említett korlátozásokat bejelentik.

Az teljesen rendben van, hogy Kollár úr utazott valahová, hiszen közjogi méltóságként előfordulhat, hogy hétvégén is dolgozik. Ez teljesen normális és természetes. Viszont a többi fennálló körülményre jó lenne, ha hiteles magyarázatot kapnánk

– közölte az államfő a keddi sajtótájékoztatóján.  

Kollár szombaton (október 24.) szenvedett balesetet Pozsonypüspökin (Podunajské Biskupice). Rajta kívül megsérült a testőre és a sofőr is. A mentősök négy személyt láttak el. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja. Michaela Jurcová, a házelnök szóvivője arról tájékoztatott, hogy Kollárnak eltört az egyik nyakcsigolyája, de az állapota stabil. Kedden sikeresen megműtötték.

Roman Mikulec (OĽANO) belügyminiszter hétfőn kijelentette: nem gondolja, hogy Kollár szombaton megsértette a kijárási tilalmat. Azt nem tudta megmondani, hogy az autóbaleset előtt az ún. harmadik személlyel munkaügyekkel foglalkoztak-e, ami kivételt jelent a tilalom alól. Megjegyezte, hogy egy védett személy önállóan dönthet arról, kivel utazik egy autóban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?