A PLANEO Elektro újdonsága: Gyűjtsön pontokat és takarítson meg!

planeo

Az előnyös akciók és extra kedvezmények mellett a PLANEO Elektro újabb lehetőséget kínál a még olcsóbb vásárlásra. Minden vásárlás után pontokat kap a törzsvásárlói kártyájára, amivel pénzt takaríthat meg a következő vásárlás alkalmával.

2020. október 1-től a PLANEO hűségkártyával történő vásárlás a PLANEO Elektro 51 márkaboltjában még előnyösebb. A hűségkártya tulajdonosát a vásárlás összegének 3% -ával jutalmazzuk, amelyet pontok formájában gyűjthet a kártyájára. Ezeket a pontokat a következő vásárlás alkalmával tetszőleges számban felhasználhatja.

Ki kaphat hűségkártyát?

PLANEO hűségkártyát minden 16. életévét betöltő egyén igényelhet egy regisztrációs űrlap kitöltésével a boltokban vagy online. A PLANEO hűségkártya átruházható, így az egész család és az ismerősök is használhatják. A kártya nyújtotta előnyöket a tulajdonos már a regisztráció után is érvényesítheti.

Vessen egy pillantást az aktuális hűségprogram-ajánlatunkra, és győződjön meg róla, hogy a hűségkártya a PLANEO Elektronál valóban megéri!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?