VALÓSÍTSA MEG TERVEIT AZ OBI-VAL! NAGY ÁRUHÁZNYITÁS DUNASZERDAHELYEN

OBI
Dunaszerdahely |

Örömmel jelentjük be, hogy október 15-én, Dunaszerdahelyen megnyitja kapuit Szlovákia 14. OBI áruháza.

A Max centrumban található áruház akciós ajánlatokkal készül a nyitásra.

Látogasson el hozzánk, és kérjen szaktanácsadást, amellyel segítünk megvalósítani terveit.

Használja ki áruházunk széles körű választékát, és valósítsa meg terveit! Az OBI-ban óriási termékpaletta áll a rendelkezésére az építés, kert és szabadidő, műszaki, lakáskultúra, valamint fürdőszoba és konyha osztályokon, ahol építőanyagok, gépek, szerszámok és bútorok, valamint stílusos lakberendezési kiegészítők várják. Rendezze be otthonát úgy, ahogy mindig is szerette volna! Minden terméket, amelyek az ideális lakótér és kert kialakításához szükségesek (pl. kerti bútor, padlóburkolat, vagy fürdőszoba kiegészítők), megtalál az OBI-nál, sőt webshopunkban kényelmesen vásárolhat, természetesen a megszokott kedvező áron. Rendeljen online és vegye át rendelését áruházunkban.

Az OBI kínálatának része a széles körű szezonális ajánlat, amit mindig az adott időszaknak vagy évszaknak megfelelően kifejezetten az Ön számára alakítunk ki. Legyen akár tavasz, nyár, ősz vagy tél, advent vagy karácsony, ültetési vagy betakarítási időszak, nálunk mindig megtalálja termékeink között a szezonnak megfelelőt.

Vegye igénybe áruházi szolgáltatásainkat

Áruházunkban megbíztató és szakképzett személyzet áll vásárlóink rendelkezésére: pl. kikeverik kedvenc színeit, méretre vágják a faárut, vagy akár gépet is kölcsönözhet nálunk. Minden szolgáltatásról részletes információt talál az obi.sk oldalon.

Várjuk szeretettel október 15-től Dunaszerdahelyen!

OBI Dunaszerdahely: Dunajska Streda, GALANTSKÁ CESTA 16 (ZOC MAX).

Nyitva tartás: hétfő-vasárnap: 8.00 - 20.00

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?