Mutatjuk, milyen az új Hyundai i20 N Line

Hyundai i20 N Line
Pozsony |

Miután a Hyundai Motor idén bemutatta a vadonatúj i20-ast, a márka leleplezte az N Line modellcsalád legújabb tagját: a vadonatúj i20 N Line kivitelt. 

A vadonatúj i20 N Line a fejlett kapcsolódási és biztonsági technológiákat ötvözi az N Line típusoktól megszokott sportos karakterrel, valamint látványos belső és külső részletekkel egészíti ki. „Az i20 N Line bevezetésével most először az i20 vásárlói számára is elérhetővé válik ez a stílusos, sportos felszereltségi szint” – mondta Andreas-Christoph Hofmann, a Hyundai Motor Europe marketingért és termékekért felelős alelnöke. „Az új modell révén az eddigieknél is szélesebb ügyfélbázis elvárásait tudjuk kielégíteni; az N sportmárka által ihletett, exkluzív, nagy teljesítményű megjelenés kihangsúlyozza a Hyundai motorsport hagyományait” – fűzte hozzá az alelnök.

A modell fekete kaszkád hűtőrácsát az N Line embléma díszíti. A rács mintázata a kockás zászlót idézi, még egyértelműbb kapcsolatot teremtve a vadonatúj i20 N Line és az autóversenyzés között.

A motorsport ihletésű formavilágot erősítik az N Line szürke dekorrészletei és a hátsó lökhárítója, amelyek együtt még határozottabb megjelenést eredményeznek. A háromszög alakú ködlámpa és a krómozott dupla kipufogóvég még inkább kihangsúlyozza az i20 N Line dinamikus karakterét, határozottan megkülönböztetve azt az alapkivitelű i20-tól.

Az i20 N Line négyféle karosszériaszínben (Phantom Black, Aurora Grey, Polar White és Brass) rendelhető. A Polar White színű i20 N Line opcióként kéttónusú fényezéssel, Phantom Black tetőlemezzel is rendelhető, további lehetőségeket kínálva az egyedi megjelenésre.

Utasterében az N logóval és exkluzív piros öltésekkel díszített N sportülések, valamint egyedi N kormánykerék várja a vezetőt. A további N Line részletek között említést érdemelnek a fémpedálok, valamint a piros betétekkel díszített, bőrborítású N sebességváltó gomb.

Az i20 N Line kétféle motorral rendelhető. Az alapkivitelű, 84 lóerős 1,2 literes MPI benzinmotor mellett az 1,0 literes T-GDI turbómotor is elérhető, 100 vagy 120 lóerős kivitelben. Az 1,0 literes T-GDI erőforrás módosított felfüggesztéssel, közvetlenebb gázreakciókkal és vérmesebb kipufogóhanggal kínál emlékezetesebb vezetési élményt. A vadonatúj i20 N Line üzemanyag-fogyasztását 48 voltos mild hybrid technológia teszi még kedvezőbbé. A technológia opcióként társítható az 1.0 T-GDI motor 100 lóerős kiadásához, míg a 120 lóerős verzió alapfelszerelésként alkalmazza azt. A 48 voltos mild hybrid rendszerhez kapcsolódik egy másik újdonság: az intelligens manuális sebességváltó (iMT), amely még takarékosabbá teszi a modellt. A vadonatúj i20 N Line fokozott vezetési élményéhez a kéttónusú kivitelben kínált, egyedi 17 colos könnyűfém keréktárcsák is hozzájárulnak.

Galéria
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?