Párkányi tőrdöfés?

mkp illusztráció

Mózes Szabolcs, az Összefogás elnöke a „Párkányi tőrdöfés” című Facebook bejegyzésében arról ír, hogy míg országos szinten zajlanak a hárompárti egyeztetések, dolgoznak az összefogás kiépítésén, addig helyi szinten, Párkányban tőrdöfést kapott az együttműködés. Ezzel a bejegyzésével azonban féligazságokat állít. Nem konkretizálja a helyzetet és annak körülményeit, az elnök úr csak általánosságban fogalmaz, de ezzel negatívan állítja be a helyi MKP frakció munkáját.

Bokor Réka már számtalan fórumon megköszönte az MKP képviselőinek támogatását. Ugyanis az utolsó két önkormányzati ülésen egyedül csak az MKP képviselőcsoportja volt az, amely teljes mellszélességben a főszerkesztő mellé állt, megakadályozva ezáltal az első leváltási kísérletet, ahol még két másik képviselő tartózkodásának köszönhetően a lap főszerkesztője maradhatott. Sajnos a második kísérlet már sokkal szervezettebben zajlott, így az MKP frakciója ugyan továbbra is a leváltás ellen szavazott, de egyedüliként már kevés volt az eredmény megakadályozásában. Mózes pártelnök úr erről miért nem ír? Miért nem nevezi meg konkréten azt a frakciót, amely valóban annak a bizonyos tőrdöfésnek a résztvevője volt? Vajon így szeretné az összefogást erősíteni helyi szinten?

Az MKP párkányi képviselőcsoportja nevében kérem az elnök urat, hogy korrekt módon, pontosan fogalmazva közölje a tényeket és ne saját maga legyen a helyi együttműködés tőrdöfője.

Környi Zoltán, az MKP párkányi képviselőcsoportjának vezetője

Mózes Szabolcs bejegyzése itt olvasható: https://www.facebook.com/mozesszabolcs.osszefogas/posts/366644288104542


 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?