Sosem volt ilyen olcsó a repülés, de…

*

15-25 eurós áron tíz európai városba is repülhetünk. A légitársaságok most potomáron kínálják a jegyeket azoknak, akik bátrak, kíváncsiak, és most (is) utaznának, repülnének. Nemcsak a jegyek, de a szállások ára is a padlón van, így anyagilag biztosan jól jár, aki most utazik. Megnéztük, hova, mennyiért repülhetünk. 

Bár a járványügyi intéz­kedések miatt egyre szűkül a tér az utazásra, a légitársaságok nem adják fel, és nagyon sok, rendkívül akciós jeggyel lepték el a piacot, gyakorlatilag már olcsóbbak a repülőjegyek az európai nagyvárosokba, mint egy belföldi távolsági vonatjegy, mindkét esetben oda-vissza viszonylatban. A bátrabbak most is útra kelhetnek, nagyon sok ország továbbra is nyitva áll a turisták előtt, igaz, a helyi biztonsági szabályokat be kell tartani. A táblázatban szereplő novemberi árakat figyelve láthatjuk, hogy 15–25 eurós áron már 10 európai nagyvárosba el tudunk utazni, vagyis sosem látott szintre csökkentek a repülőjegyek árai. Korábban már az nagy dolognak számított, ha 10 olyan célállomás volt a listán, ahova 100 euró alatti áron lehetett retúrjegyet foglalni. De a távolabbi célállomásoknál is van jó pár kiemelkedően jó ár, és pont ezekből az országokból érkeznek hírek a novemberi nyitásról.

Ha abban bízunk, hogy november másik felében már enyhülnek a szabályok, és/vagy legalább több helyre is utazhatunk, például azért, mert elterjednek a szupergyors tesztek, ami jelentősen segíthetne a vakcina előtti időszakon, akkor érdemes ilyen áron foglalni, hiszen, ha mégsem tudunk/akarunk repülni, akkor díjmentesen módosíthatjuk a jegyeket.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?