Slovnaft Cup: a DAC tartalékosan is simán győzött Pöstyénben

Bernd Storck

Magabiztos győzelemmel kezdte a DAC a Slovnaft Cup idei kiírását, az V. ligás pöstényiek otthonában tartalékos összeállításban is 7:0-s győzelmet aratott Bernd Storck csapata.

Bernd Storck szinte mindegyik kulcsjátékosának pihenőt adott a pöstyéniek ellen. A vasárnapi, trencséniek elleni kezdőcsapatból ezúttal csak Andrej Fábry kapott lehetőséget az elejétől, rajta kívül az eddig kevesebbet játszó játékosok bizonyíthattak.

A dunaszerdahelyi győzelem egy percig sem forgott veszélyben Pöstyénben: félidőben már 0:3 volt az állás, a hazaiak egy lesgólt leszámítva nem jelentettek veszélyt Száraz kapujára. Érdekesség, hogy a DAC mind a hét gólját más játékos szerezte: Nebyla, Fábry, Andzouana, Nicolaescu, Njie, Veselovský és Méndez is betalált.

A dunaszerdahelyiek a Slovnaft Cup következő fordulójában ismét idegenben játszanak, ellenfelük a IV. ligában szereplő galántai járásbeli Pata lesz. Ennek a mérkőzésnek az időpontja még nem ismert.

Érdekes

PFK Piešťany–DAC 0:7 (0:3)

Góllövők: Nebyla (13.), Fábry (19.), Andzouana (37.), Nicolaescu (59.), Njie (62.), Veselovský (75.), Mendez (83.).

DAC: Száraz–Sommer, Malý, Beszkorovajnij, Méndez–Friede (Švec), Njie, Fábry (Bednár)–Andzouana, Nicolaescu, Nebyla (Veselovský).

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?