Lánykérés a felsőszemerédi focipályán

lánykérés

Nem mindennapi esemény történt a lévai területi foci-bajnokság VII. ligája 7. fordulójában.
 

A Felsőszemeréd–Garamszőlős mérkőzés 1. percében Kluka Rudolf balszerencsésen ütközött Ivan Grausszal, a vendégek csapatkapitányával. A hazaiak labdarúgója nyomban ápolást kért, és Brocskó Katalin, a csapat gyúrója rémülten futott a színhelyre. Mindenki aggódott az esetleges sérülés miatt és sokan már a kényszercserén gondolkodtak, amikor a „sérült”, mintha mi sem történt volna, váratlanul felpattant a földről. Ivan Kováč játékvezető pedig egy kazettát nyújtott át neki, amelyben karikagyűrűk voltak. Rudolf ekkor térdre ereszkedve megkérte a gyúró kezét.

„Régebben a IV. ligás Deménd színeiben, majd utána Ipolyságon is fociztam, négy éve pedig a felsőszemerédiek labdarúgója vagyok. Úgy három évvel ezelőtt győztem meg Kati barátnőmet, hogy vállalja el a masszőri feladatok ellátását. Azóta szinte valamennyi mérkőzésre elkíséri a kollektívát. Jó ideje tervezem az esemény megvalósítását, így a mai napot életem végéig nem felejtem el” – nyilatkozta lapunknak a meccs után az újdonsült vőlegény.

„Sírva fakadtam örömömben a meglepetéstől. Egy épkézláb mondat nem jött ki a számon, csak az igen szót voltam képes kiejteni. Szinte mindenkinek tudomása volt az egészről, csak engem hagytak ki belőle. Nem vagyok egy becsapható típus, de most alaposan, ám mérhetetlen boldogságot szerezve vertek át” – jegyezte meg a friss menyasszony.

Mellesleg a bajnoki összecsapás a felsőszemerédiek 5:2-es győzelmével végződött, az alakulat pedig a táblázat harmadik helyére tornázta fel magát. „Szerveztem egy hangulatos gulyáspartit, ahol azt is közöltem társaimmal, hogy rövid időn belül itt a focipályán egy sátras lakodalomra lesznek hivatalosak” – árulta el Kluka Rudolf.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?