Rekorsszámú fertőzött volt kedden, mutatjuk, hol

koronavírus

Kedden (szeptember 22.) 338 újabb, koronavírussal fertőzött személyt találtak Szlovákiába, ezzel a számuk 7269-re emelkedett. A laboratóriumokban 6231 mintát vizsgáltak.

A egészségügyi minisztérium tájékoztatása szerint 167 nő és 171 férfi teszteredménye lett pozitív, a legfiatalabb közülük három, a legidősebb 89 éves. A legtöbb fertőzött a Pozsonyi  (61) járásban van, a Turdossini (26), a Szakolcai (20), a Szenci (16), a Nagyszombati (16), a Námesztói (15), a Besztercebányai (14), a Kassai (13), a Trencséni (11), az Eperjesi ( 9), a Tőketerebesi (9), a Szenicei (8), Az Illavai (7), a Nyitrai (7), Az Ólublói (7), az Alsókubini ( 6), a Nagymihályi (6), a Dunaszerdahelyi (5), a Lévai (5), a Rózsahelyi (5), a Szobránci (5), a Liptószentmiklósi (4), a Malackai (4), a Szinnai (4), az Iglói (4) és a Nagykürtösi (4) járásban találtak még fertőzötteket.

A Csacai, a Galántai, a Homonnai, a Turócszentmártoni, a Poprádi, a Vágbesztercei, a Garamszentkereszti és a Zsolnai  járásban is három pozitív teszteredményt találtak a szakemberek, a Selmecbányai, a Galgóci, a Vágújhelyi, a Privigyei, a Nagyrőcei, a Kisszebeni, a Nagytapolcsányi és az Aranyosmaróti járásban kettőt. Egy-egy fertőzöttet jelentettek a Báni, a Komáromi, a Kassa-vidéki, a Lőcsei, az Érsekújvári, a Pöstyéni és a Rozsnyói járásból.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?