„A helyzet kezd kritikussá válni” – reagálta Matovič a fertőzöttek számára

Igor Matovič
Pozsony |

Pénteken 5 750 teszt mellett 290 új koronavírus-fertőzöttet azonosítottak Szlovákiában. Igor Matovič (OĽaNO) kormányfő szerint a második hullám alatt sokkal többen viselkednek felelőtlenül, mint az első idején.

„Kezd kritikussá válni a helyzet” – írta Matovič az újonnan azonosított koronavírus-fertőzöttek számára reagálva. Hozzátette: egyre többen vannak, akik felelőtlenül viselkednek, így „értelemszerűen a fertőzöttek száma is nő”.

„Lehet azt mondják, semmi borzalmas nem történik. Sokkal kevesebb a fertőzött, mint Csehországban, és csak kevés ember hal meg. OK, de meddig? A választ tudjuk. Addig, amíg a regionális higiéniai szakemberek képesek nyomon követni a pozitív személyek kapcsolatait. Egy pont után aztán kicsúszik kezünkből az irányítás. Mikor történik meg? Attól tartok, hogy a közel 300 új napi fertőzöttnél már a határon vagyunk” – írta a Facebook-bejegyzésben azzal, hogy a szakemberek már így is erők felett dolgoznak, az utánpótlás pedig hiányzik, miután a korábbi kormány megtizedelte számukat.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?