Anton Hrnko lett Boris Kollár tanácsadója

Anton Hrnko
Pozsony |

Anton Hrnko volt parlamenti képviselő, aki a hétvégén sikertelenül szállt harcba az SNS elnöki posztjáért, szerdától Boris Kollár (Sme rodina) tanácsadója. A hírt Hrnko megerősítette.

„A parlamenti irodájának alkalmazottja lettem tanácsadóként” – mondta Hrnko. Elárulta, hogy történelmi, nemzeti és nemzetiségi kérdésekben lesz a házelnök tanácsadója, és Kollár kérte fel a posztra az SNS tisztújító kongresszusa után.

„Igen, a tanácsadóm nemzeti és nemzetiségi kérdésekben, mivel a mostani parlamentben nincsenek képviselve a nemzeti erők” – erősítette meg Kollár.

Hrnko mellett Andrej Danko indult az SNS elnöki posztjáért és megőrizte pozícióját. Hrnko még júliusban jelentette ki, hogy Dankóval az élén vége az SNS-nek és nincs más kiút, csak a vezetőségváltás. A mostani kongresszus után bejelentette, hogy nem lép ki a pártból.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?