Ilyen volt a kaotikus Toszkán Nagydíj sajtóvisszhangja

forma-1

A nemzetközi sajtó elsősorban a balesetekről, a kétszeri félbeszakításról, valamint a címvédő és hatszoros világbajnok Lewis Hamiltonnak, a Mercedes brit versenyzőjének a 90. futamgyőzelméről írt a vasárnapi Forma-1-es Toszkán Nagydíj másnapján.

Nagy-Britannia:
    --------------
    The Guardian:

"A végeredmény ismerősnek tűnik, de a rajttól a leintésig káosz és balesetek színesítették a Toszkán Nagydíjat. Lewis Hamilton győzött Mugellóban, megelőzve csapattársát, Valtteri Bottast, de a címvédő az elején elveszítette a vezető pozíciót, aztán kétszer is félbeszakították a futamot, amelynek során a célba érésig egyetlen versenyző helyezése sem volt bebiztosítva."

    Daily Mail:
"Piros zászlók, balesetek, hibák - káosz Mugellóban! Mindazonáltal Lewis Hamilton pályafutása 90. futamgyőzelmét aratta, ez eggyel kevesebb, mint Michael Schumacher rekordja, amelyről sokan azt gondolták, hogy sokáig megdönthetetlen marad."

    Olaszország:
    -----------
    La Gazzetta dello Sport:

"Három különböző verseny egyben, de az eredmény ismét ugyanaz: Lewis Hamilton. A Mercedes brit címvédője nyert az őrületes Toszkán Nagydíjon, amelyet több baleset, két piros zászló és három újraindítás zavart meg".

    Corriere della Sera:
"A mugellói káoszból Hamilton jött ki a legjobban. A Ferrari csak egy illúzió: nyolcadik és tizedik hely. Hogy senki nem sérült meg, abban nagy szerepe volt a rendkívül ellenálló szénszálas anyagoknak, a glóriának, és minden más biztonsági intézkedésnek".

    Corriere dello Sport:
"A Ferrari 1000. futama a katasztrofális teljesítményről lesz emlékezetes, melyet a maranellóiak a saját pályájukon nyújtottak: Leclerc próbálkozott, de sokan megelőzték és csak nyolcadik lett, Vettel pedig változatlanul hátul küzd".

    La Stampa:
"A Ferrari számára véget ért a buli. Ismét egy óriási bukás a vadnyugat nagydíján".

    La Repubblica:
"Dodzsemezés Mugellóban. A Ferrari buliján csak Hamilton szórakozott jól".

    Franciaország:
    -------------
    L'Équipe:

"Ugyan a Mugellóban rendezett első Toszkán Nagydíj végeredményében semmi különleges nincs - kettős Mercedes-siker, Lewis Hamilton nyert Valtteri Bottas előtt -, az odáig vezető út hosszú és eseménydús volt".

    Spanyolország:
    -------------
    Marca:
"Baleset, törés-zúzás Mugellóban".

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?