Naszvadon lesz a Felvidéki Labdarúgó-bajnokság

régiófoci
Naszvad |

A koronavírus az idei Felvidéki Labdarúgó-bajnokságot (FLB) is átírta. Más mezőnnyel, más létszámban, máshol lesz szeptember 15-én, kedden, mint az Gubík László főszervező eredeti elképzelésében szerepelt.

Tizenhatról tizenkettőre zsugorodott a nyolcadik kiírás mezőnye. „A körülmények alakulása következtében nem indulhat a háromszoros győztes Szepsi, akárcsak a címvédő, s a utóbbi két bajnokság legjobbja, Ímely – tájékoztatta lapunkat a főszervező, aki ügyes szervezőkre talált Naszvadon. – Azért váltottunk pályát, s költöztünk hét torna után Martosról Naszvadra a viadalt, mert legfiatalabb városunkban jobb a játéktér állapota, helyben van szállás, a stadion mellett iskolapályák találhatók, és a helybeliek Oslanec Zoltán vezetésével vállalták a torna lebonyolítását. Délelőtt tízkor a csoportmérkőzésekkel kezdünk a futballpályán Három csoportba soroljuk a mezőnyt, s mindegyikből a legjobb kettő plusz a két legjobb harmadik jut a kieséses rendszerű folytatásba. Kedden valódi fociolimpia lesz három albajnoksággal. A helyszíni jelentkezők közül bárki benevezhet a nagypályás 11-esrúgó versenybe, akárcsak a labdarúgás és a pingpong elemeit elegyítő teqball- valamint a lábtenisztornára. Teqballban párosok, lábteniszben hármasok indulnak.”

A várható mezőny: Ung-vidék, Femaro-válogatott, Balogvölgye, Léva, Zselíz, Udvard, Naszvad, Gúta, Martos (Esterházy Akadémia), Komárom, Negyed és a Csallóköz válogatottja.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?