Klopp: mi nem a Chelsea vagyunk

Jürgen Klopp

A rivális Chelsea teljesen más üzletpolitikát követ Jürgen Klopp, az angol futballbajnok Liverpool vezetőedzője szerint.

A londoni klub a jelenlegi átigazolási időszakban összesen már több mint 200 millió eurót költött Timo Werner, Kai Havertz, Ben Chilwell és Hakim Ziyech megszerzésére, akik épp olyan busás fizetést kapnak, mint az ingyen érkezett Thiago Silva és Malang Sarr. A Liverpool ezzel szemben mindössze 13 milliót adott ki a görög Konsztantinosz Cimikasz szerződtetésére.

"A mai világban rengeteg a bizonytalanság, de néhány klub számára nem fontos, hogy mennyire bizonytalan a jövő. Ezek országok vagy oligarchák tulajdonában állnak. A miénk nem ilyen klub" - jelentette ki a német szakember.

Klopp kifejtette, nem tudnak egyik pillanatról a másikra megváltozni, és úgy viselkedni, ahogy a Chelsea.

"Sok játékost vesznek, ami előnyt jelenthet, de ugyanakkor azt is, hogy gyorsan kell összeszokniuk. Ehhez rengeteg edzésmunkára van szükség" - tette hozzá.

A Premier League következő idénye szombaton rajtol, az előző szezon júniusi újrakezdéséhez hasonlóan nézők nélkül.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?