Karantén és kalória. Mohács

karanten es kaloria 19

Felnőtt gyerekek felnőtt szülője nem jár állatkertbe

Nem hogy nem fogytam le: meghíztam! Nehéz ezzel szembesülni. Pedig. Pedig és holott két hónapig nem álltam mérlegen, minden gondolatom a fogyással és a racionális étkezéssel volt kapcsolatos, és mégsem.

Tehát nem a fejben dől el minden. Azt hittem, fogyok, és direkt nem méredzkedtem, húztam-halasztottam a dolgot, hogy a végén annál nagyobb és meglepőbb legyen az eredmény. Hát nagyobb lett, hogy a macska morogja meg!

És csalfa módon mindvégig éhes voltam. Most már persze fejben is vesztésre állok, puskapor elfogyott, virtus lelohadt, sehol a felmentő sereg. Volék sirolm tudotlon. Konzumvilág–Csanda Gábor: hat null, zárt kapuk előtt. Elnézést: mögött. Sárga lap: Csanda.

Nincs mese, valamit vesztegzár alá kell helyezni. Kizárásos alapon. Miről könnyebb lemondani: a kakaóról vagy az ízesített joghurtól? (A kakaóról.) A kekszről vagy a müzliszeletről? (A müzliszeletről.) A kalácsról vagy a kenyérről? (A kenyérről.) A sajtról vagy a szalámiról? (A szalámiról.) A joghurtról vagy a kekszről? (A kekszről.) A kalácsról vagy a sajtról? (A kalácsról.) A sajtról vagy a joghurtról? (A sajtról.)

Na és ami marad, esetünkben a joghurt, azt helyezzük vesztegzár alá.

Elmegyünk a boltba, megnézzük a joghurtkínálatot, de semmihez nem nyúlunk. Egyszerűbb változatban: nem megyünk el a boltba, mert pontosan tudjuk, milyen a joghurtkínálat. Hiszen állatkertbe se járunk már.

joghurt
Kapcsolódó cikkünk
Kapcsolódó cikkünk
Kapcsolódó cikkünk
Kapcsolódó cikkünk
Kapcsolódó cikkünk
Kapcsolódó cikkünk
Kapcsolódó cikkünk
Kapcsolódó cikkünk

 

A sorozat első tíz része:

Kapcsolódó cikkünk

 

 

Kizárólag online felületünkön elérhető Vasárnap-tartalom.

 

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?