A VeresWalóság – Netkandalló

-vasárnap

Sosem akartam kandallót. Minek az. Most meg, hogy minden este abba bámulok, olyan, mintha mindig is életem része lett volna. És még fa sem kell hozzá.

De még be sem kell gyújtani. Ég magától, pattog szépen, órákig. Más belsőépítészt hívat, kandallót terveztet, majd kiviteleztet. Nekem meg a minap eszembe jutott, hogyha lehet az interneten észtországi vaddisznók etetését, meg kárpát-medencei gólyafészkeket nézni felvételről, vagy akár webkamerán, nyilván akadt egy jószándékú ember a bolygón, aki beállította a kameraállványt a kandallója elé, begyújtott, megnyomta a record gombot, és ment a dolgára. Majd pár óra múlva kikapcsolta a kamerát, a rögzített alkotást pedig feltöltötte a világ hálójára, hogy bárki, bármikor megnézhesse, hogyan égett az ő kandallója. 2016-ban töltötte fel a tízórányi égés krónikáját ez a jóember, azóta 25 129 670-en látták.

 

Régen megszoktuk, hogy van a Netanjahu, aztán jött a Netflix, akartak pár éve netadót, abból nagy balhé lett, most meg már van netkandalló is. Nem füstöl, nem égeti ki a szőnyeget a kipattanó parázs, és nem kell fát hasogatni hozzá az udvaron. Aki a benzinkúton veszi a kandallóba a fát, annak meg úgy is mindegy. Miért, nekünk nem az?

 

 

Kép: youtube Fireplace 10 hours full HD for a romantic moment. 10 hours burning logs loop play.

Kizárólag online felületünkön elérhető Vasárnap-tartalom

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?