Óriási akciók: 11–20 euróért hét városba repülhetünk

*

Hét olyan népsze­rű célállomás is van Európában, ahova október­ben legfeljebb 20 euróba kerül egy retúrjegy, a legolcsóbb pedig London és Párizs, mindkét városba csak 11 euró egy oda-vissza útra szóló jegy.

Alaposan felborult a légi piac a jár­vány hatására, soha nem látott mér­tékben csökkentek a repülőjegyárak, és ez a főszezon utáninak számító októberben még inkább igaz. Meg kell jegyezni, hogy az ármustránkat a pozsonyi, bécsi és budapesti indulással állítottuk össze, bízva abban, hogy a magyar határzár nem tart tovább a most bejelentett egy hó­napnál, így októberben már újra repülhetünk a magyar fővárosból.

Visszatérve a jegyekre, az árakból látható, hogy Európán belül szinte bárhova el tudunk repülni 50 euró alatti áron, ahogy említettük, nem ritkák a 20 eurós, vagy még annál is olcsóbb árak (Athén, Barcelona, Brüsszel, Edinburgh, London, Pá­rizs és Róma – vagyis gyakorlatilag a legnépszerűbb turistacélpontok). Ha ez egy évvel korábbi árakhoz hasonlítjuk, akkor látható, hogy szinte mindenhova sokkal olcsób­ban repülhetünk idén, mint 2019- ben. Van, ahol felére, vagy harma­dára csökkent az ár.

Ha a távolabbi célállomásokat néz­zük, akkor ott is hasonló trendet figyelhetünk meg, sokkal kedve­zőbb árakat kínálnak a légitársasá­gok, akár az olyan országokba is, amelyek már fogadják a turistákat. Kiemelkedően olcsó Cancún, a mexikói tengerpartra csak 332 euró egy retúrjegy. Szó van arról is, hogy hamarosan megnyitna Hawaii is, így érdekes lehet a Honoluluba szó­ló jegy is, amely 561 euró. Fontos, hogy aki jegyet foglal, az a legtöbb légitársaságnál rugalmasságot kap, azaz ha mégsem tudna utazni, ak­kor a jegyet egy későbbi időpont­ban felhasználhatja, vagy visszakér­heti a befizetett összeget.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?