Ibrahimović a következő szezonban is az AC Milan játékosa lesz

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimović nem vált klubot, és a 2020/21-es szezonban is az AC Milan labdarúgócsapatát erősíti.

Az október 3-án már 39. születésnapját ünneplő svéd támadó – akinek előző szerződése augusztus végéig van érvényben – közösségi oldalán a jövőjével kapcsolatban ismét rá jellemzően, nem direkten fogalmazott, amikor kijelentette: „amint mondtam, én még csak bemelegítettem”. Bejegyzését a milánói klubbal hozta összefüggésbe.

Ibrahimović július végén, a Sampdoria ellen aratott 4-1-es győzelmet követően úgy fogalmazott: „az emberek azt mondják, öreg és fáradt vagyok, de még csak most kezdek belemelegedni”. A támadó két góllal és egy gólpasszal járult hozzá ahhoz a bajnoki győzelemhez.

Az olasz sajtó ezt követően másnap már arról számolt be, hogy a 116-szoros válogatott Ibrahimović Milánóban marad, miután meghosszabbították a vezetőedző, Stefano Pioli a szerződését.

Az olasz lapok mostani információja szerint Ibrahimović új milánói szerződése egy évre szól, a gazzetta.it úgy tudja, hogy keresete – bónuszok nélkül – hétmillió euró lesz. A corrieredellosport.it szerint az összeg nettóban értendő.

Az AC Milan gyenge szezonkezdet után jó formába lendült, a Serie A zárása előtt egy fordulóval már bebiztosította hatodik helyét a tabellán, így részvételét a nemzetközi kupaporondon. A svéd támadó utóbbi periódusban meghatározó szerepet játszott, 20 tétmérkőzésen 11-szer volt eredményes, az újrakezdést követően 10 bajnoki összecsapáson 7 gólt szerzett.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?