Ekkor indul az új South Park évad!

South Park

Cartman, Kenny, Kyle és Stan hamarabb tér vissza a képernyőre, mint azt gondolnád!

Korunk egyik legmeghatározóbb görbetükre, a South Park már idén folytatódik. Bár a jogokat birtokló Comedy Central még mindig nem jelentette be a folytatás kezdetét, a NOW TV egyik tweetjéből kiderült, hogy a sorozat 24. évada már idén szeptemberben indul, egészen pontosan 25-én.

#TwoWeeksToLive - 2nd - Stream every episode#TheThirdDay - 15th - Stream weekly#TheComeyRule - 30th - Stream every episode#911LoneStar - 22nd - Stream weekly⁰#SouthPark - 25th - Stream weekly#TeenMomS2 - 17th - Stream weekly#FBIMostWanted - 17th - Stream weekly

— NOW TV (@NOWTV) August 25, 2020

 

A 2020-as év után van mit feldolgoznia a sorozatnak, szinte egészen biztos, hogy a készítők (Trey Parker és Matt Stone) a koronavírusra és az amerikai zavargásokra fognak reflektálni az új évadban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?