Tizennégy hónap után kisudvarnoki diadal

foci

Tizennégy hónapot kellett várni kedvenceik újabb bajnoki sikerére a kisudvarnoki futballhíveknek.

A nyári kánikulában megtört a jég. A Nyugat-szlovákiai V. liga Déli csoportjában játszó csallóköziek vasárnap délután, az új idény 2. fordulójában taroltak, 5:1 arányban fektették két vállra a jányokiakat. A krónikában lapozva derítettük ki, hogy ezt megelőzően 2019. június 2-án gyűjtötték be a három pontot (Kisudvarnok–Kismácséd 3:2) a kisudvarnokiak. 

„Télen lelkiismeretesen készültünk a folytatásra. Szerintem már tavasszal véget vettettünk volna elkeserítő nyeretlenségi szériánknak, de a koronavírus miatt erre nem volt lehetőségünk. A nyári újrakezdés után sikeresnek mondható felkészülést abszolváltunk. A hosszabb ideje azonos játékosokat felvonultató keretünkbe visszatért korábbi erősségünk, Kvačkaj, igazi újoncnak csupán Pozor számít. Jót tett alakulatunknak az edzőváltás, ugyanis röviddel a nyitány előtt Bognár Zolinak adtam át a karmesteri pálcát” – ecsetelte a változásokat lapunknak Ravasz Tibor, a kisudvarnokiak korábbi játékosedzője. Rákérdeztünk: vajon miben látja a trénercsere hozadékát? „Pozitív impulzusként hatottak utódom új módszerei, az új edzői felfogás. A fiúkat fűtötte a bizonyítási vágy. Mindez már az idénynyitón is éreztette jótékony hatását. Tejfalun jó teljesítmény produkáltunk, döntetleneztünk a somorjai STK fakócsapatával. Legutóbb pedig osztálykülönbséggel vertük a csenkeieket. Ezzel pontot tettünk kudarcsorozatunk végére. Remélem, nem egyszeri nekibuzdulásról van szó, sokkal inkább arról, hogy vasárnap visszatértünk a győzelmek hullámhosszára” – fűzte tovább a gondolatsort a kisudvarnokiak korábbi sikerkovácsa, aki a régióderbi hajrájában csereként avatkozott játékba és duplájával került a figyelem fókuszába.

„Az elmúlt héten egészségügyi problémákkal küzdöttem, csak az utolsó tíz percet vállaltam be. Tapasztalatból mondom, a friss játékos sokat nyomhat a latban a mérkőzés hajrájában. Örülök, hogy kétszer is betaláltam a vendégek kapujába, s szurkolóinkat fölényes győzelemmel örvendeztettük meg. Lélektanilag jót tett kollektívánknak a siker, de azt is tudatosítjuk, hogy nem szabad a fellegekben járnunk. Sajnos, sérülések tizedelik csapatunkat. A folytatásban sok nehéznek ígérkező párharc vár ránk” – értékelte mértéktartóan az emlékezetes diadalt, latolgatta a folytatás esélyeit Ravasz Tibor.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?