Tornai baleset: Testi sértés bűncselekménye ügyében indult eljárás

Tornai baleset

A megbízott nyomozó testi sértés bűncselekménye ügyében indított eljárást a Torna mellett történt keddi (augusztus 18.) balesettel összefüggésben. Két kamion frontálisan ütközött, az egyik sofőr a helyszínen életét vesztette, a másikat súlyos sérülésekkel kórházba kellett szállítani.

A tragikus kimenetelű baleset 2:30 körül történt. „A vizsgálat eddigi eredménye szerint egy Volvo típusú, utánfutóval felszerelt tehergépkocsi 40 éves, Varannói járásból származó sofőrje Szepsi irányából hajtott Torna község felé az I/16 jelzésű úton, amikor egy enyhe jobb kanyarban, eddig tisztázatlan körülmények között áthajtott az ellenirányba. Ennek következtében összeütközött egy szembejövő, Mercedes – Benz típusú, utánfutóval felszerelt tehergépkocsival, amelyet egy 28 éves, kassai sofőr vezetett” – részletezte a baleset körülményeit Mésarová.

A 40 éves sofőr a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A másik sofőr az előzetes orvosi jelentés szerint súlyos, hat héten túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Mintát vettek tőle annak kiderítése végett, hogy fogyasztott-e alkoholt, vagy más tudatmódosító szert. Az elhunyt esetében ezt a boncolást követően fogják megállapítani.

Mésarová elmondása szerint a két járműben és a szállítmányban keletkezett kár összegét előzetesen 648 000 euróra becsülik.

A baleset dokumentálása és a járművek elszállítása miatt a forgalmat az érintett útszakaszon csak 18:15-kor indították újra. A baleset pontos okát és körülményeit tovább vizsgálják.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?