GALÉRIA: Hajrában szerzett góllal nyert a DAC a Pohronie otthonában

dac

A vártnál sokkal nehezebben, de 2:1-re győzni tudott a DAC az FK Pohronie otthonában a Fortuna Liga 2. fordulójának szerda esti mérkőzésén.

A dunaszerdahelyiek Garamszentkereszten nem tudták megismételni a szombati, szerediek elleni lehengerlő teljesítményt. Storck csapata a mérkőzés során egyszer sem tudott tartósan nyomást gyakorolni a hazaiak kapujára, de egy 92. percben szerzett góllal begyűjtötte a három pontot.

A gyenge színvonalú 1. félidő után Andrija Balic a 48. percben szabadrúgásból szerezte meg a vezetést a DAC-nak. A horvát középpályás okosan helyezett lövéssel lepte meg Repiský kapust, aki valószínűleg inkább Eric Davistől számított lövésre.

A harcosan játszó Pohronie a 67. percben egyenlített – az ápolásra szoruló Davist épp Divkovic helyettesítette a balhátvéd posztján, aki nem birkózott meg egy könnyűnek tűnő szituációval, középen pedig a berobbanó Peter Mazán egyenlíteni tudott.

Ezután sok szabálytalanság és pontatlanság jellemezte a mérkőzést. A 92. percben egy kapu előtti tömegjelenet során Ramírez fejelte le a labdát Friede elé, a nyári igazolás pedig ügyesen feltalálta magát a szituációban és a hálóba vágta a labdát, ezzel megnyerte csapatának a mérkőzést.

A dunaszerdahelyiek ezzel a győzelemmel két forduló után a tabella második helyén állnak, a Slovan jobb gólkülönbségének köszönhetően vezeti a bajnokságot.

Galéria
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?