Kipróbálná? Jóga tehenekkel, sertésekkel, kecskékkel, lemúrokkal... VIDEÓ, GALÉRIA

sertesjoga

A résztvevők azt állítják, inkább szól ez az állatokról, mint a jógáról. Másrészt viszont az állatok jelenléte segíthet a megnyugvásban, tehát akkor mégis a jógáról szól.

Ha valaki rendszeresen jógázik, és van otthon cicája, kutyája, egyéb háziállata, nem túl nehéz kipróbálnia, milyen állatokkal jógázni. Ahhoz már valamivel többet kell tenni, hogy ezt nagyobb testű állatok, lovak, tehenek vagy sertések társaságában tegyük – de persze ez se lehetetlen.

Sőt: egyre többen meg is valósítják, ahogy azt az alábbi képek is bizonyítják.

Galéria

Persze ez csak töredéke annak, hogy milyen állatokkal szerveznek jógát. Van, ahol nyulakkal, máshol macskákkal, és már óriási akváriumok lakóival is van rá lehetőség.

Szakértői vélemények szerint egyébként nem alaptalan hóbort ez, nem csak azért érdemes tehát belevágni, mert így látványos fotók készülhetnek, hanem mert az állatokkal való jógázás jótékony hatással lehet a szervezetünkre.

Jógatanárok úgy látják, hogy a természettel való kapcsolódás minden formája hasznos, és igaz ez az állatokra is. Jelenlétük örömhormonokat szabadíthat fel, segíthet a megnyugvásban, lassíthatja a légzést.

Legalábbis az emberek egy részénél biztosan, de végső soron, ha belegondolunk, nem lehet annyira könnyű szorongani kiskecskék tartós társaságában, nem?

Az alábbi videón a sertésjóga látható a gyakorlatban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?