Szabó Tamás ügyvédje azt mondta, védence nem megölni, csak megverni akarta Kuciakot

Szabó Tamás

A Szabó Tamást védő Ivana Kochanská ügyfele felmentését javasolja. Azt állítja, nem gyilkolni ment Nagymácsédra, csak azért, hogy megverje Ján Kuciakot.

Miroslav Marček később értesítette, hogy két holttest van a házban. A Speciális Büntetőbíróságon elmondott záróbeszédében elsősorban a Miroslav Marček által a Kuciak és Peter Molnár üzletember meggyilkolásával kapcsolatos ellentmondásokra mutatott rá.

Megkérdőjelezte a Miroslav Marček által elmondottakat azzal kapcsolatban, hogyan lőtte le Kuciakot, és azt is, amit a bűncselekmény helyszínével kapcsolatosan elmondott. Rámutatott az ellentmondásokra aközött, amit Miroslav Marček mondott, és amit a szakértői és az orvos szekértői szakvélemény tartalmazott. Az ügyvédnő azt állította továbbá, hogy Szabó Tamás csak azért ment el Kuciakhoz, hogy megverje. Azt, hogy a gyilkosság előtt többször is járt Nagymácsédon, azzal magyarázta, hogy egy hirdetésben talált egy eladó kismotort, azt ment el megnézni.

A többi ügyvédhez hasonlóan Kochanská is megkérdőjelezte Andruskó Zoltán vallomását. Azt mondta, nem érti, hogy lehet az, hogy egy üzletember nem emlékszik arra, pontosan mennyi pénzt kapott a gyilkosságért.

„Marian Kočner sikeres üzletember volt, minden bizonnyal mást is megbízhatott volna azzal, hogy közvetítsen egy gyilkosságban, miért pont Alena Zsuzsovát bízta volna meg" - jegyezte meg Kochanská.

Az ügyvédnő záróbeszéde után a vádlottak kapnak szót, ők beszélhetnek utoljára.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?