Messi képét vetítették a milánói dómra

Lionel Messi

Lionel Messi képét vetítették rá a milánói dómra, miután felröppent a hír, miszerint az argentin futballsztár elhagyhatja a Barcelonát az Internazionale kedvéért.

A hatszoros aranylabdás támadó a fotón győzelmi pózban emeli a magasba a karját, és az Inter 10-es mezét viseli, hátán a nevével. Az akció mögött a klubtulajdonos kínai Suning csoport tévécsatornája áll, ám a vetítés idővel eltűnt az épületről, és az ezt tanúsító videót is törölték az internetről.

A Messi költözésével kapcsolatos találgatások azután kaptak lábra, hogy a 33 éves csatár apja és ügynöke, Jorge Messi nemrég ingatlant vásárolt a milánói San Siro Stadion közelében.

Antonio Conte, az Inter vezetőedzője közölte, lehetetlennek tartja Messi megszerzését, mert "könnyebb a milánói dómot elköltöztetni, mint Messit leszerződtetni".

Olasz lapok 200 millió euróra becsülik a sztár vételárát, aki valószínűleg évi 50 millió eurós fizetésre tart igényt.

Hétfőn az FC Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu azt mondta, nincs kétsége afelől, hogy az argentin csapatkapitány meghosszabbítja 2021-ig szóló szerződését. A katalánok a bajnokság második helyén végeztek az ősi rivális Real Madrid mögött, és Messi többször is bírálta a klubvezetést a csapat gyenge és hullámzó teljesítménye miatt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?