A Standard FC diadala

kisudvarnok
Kisudvarnok |

A Kispályások lemondták a részvételt, a címvédő Flóra stav meg nem jelent meg a 12. KiFuT a Kupa (Kisudvarnoki Futballt Támogatom Kupa) kispályás labdarúgótornán, így összesen tizennégy együttes vágott neki a mérkőzéssorozatnak.

A legsikeresebb napja a Standard FC-nek volt, egyetlen csoportbeli vereség után már sorra győztesen került ki a párharcokból, a döntőben 2:0-ra verte a Medial Netet.

"Újonc volt hagyományos sportnapunkon a dunaszerdahelyi és környékbeli játékosokból álló csapat. Eredményei magukért beszélnek – mondta lapunknak a torna kapcsán Karácsony József társszervező. – Vegyes összetételű együttesek játszottak. Voltak köztük igazolt játékosok, nem aktívak, korosabbak és tizenévesek egyaránt. Mindenki szívvel-lélekkel futballozott. S végül a sportolás öröme kerekedett felül. Tornánkat ugyan megzavarta a szél, majd az eső, de ez mit sem von le az értékéből és eredeti küldetéséből: segíteni, támogatni a kisudvarnoki labdarúgást.”

Négy utánpótlás-mérkőzés is belefért a műsorba. Mindegyik fronton a helyi és a nyékvárkonyi fiatalok találkoztak a pályán, s mindannyiszor a kisudvarnokiak nyertek. Az U9-ben 6:2, az U11-ben 4:2, az U13-ban 6:4 és az U15-ben 5:2 arányban.
Egyéni díjakat is kiosztottak: Lavu Patrik (Duntel) lett a mezőny legjobbja és 15 találattal a torna gólkirálya, Puzsér Adrián (GLS) pedig a legjobb kapus címet érdemelte ki.

Érdekes

Tornatények

12. KIFUT A KUPA (Kisudvarnoki Futballt Támogatom Kupa) kispályás torna, Kisudvarnok – A csoport: Kispályások–Respect 0:3 (játék nélkül), Flóra stav–Teo team 0:3 (játék nélkül), OB Lédec–OB Kisudvarnok 0:0, Estom–Duntel 0:4, Respect–Flóra stav 3:0 (játék nélkül), Kispályások–Teo team 0:3 (játék nélkül), OB Kisudvarnok–Estom 3:2, OB Lédec–Duntel 2:0, Teo team–Respect 1:2, Flóra stav–Kispályások – törölve, Duntel–OB Kisudvarnok 4:0, Estom-OB Lédec 2:1, OB Kisudvarnok–Respect 3:2, OB Lédec–Kispályások 3:0 (játék nélkül), Estom–Flóra stav 3:0 (játék nélkül), Duntel–Teo team 9:0, Respect–OB Lédec 1:0, Kispályások–Estom 0:3 (játék nélkül), Flóra stav–Duntel 0:3 (játék nélkül), Teo team–OB Kisudvarnok 2:1, Teo team–OB Lédec 1:0, Duntel–Respect 5:0. OB Kisudvarnok–Kispályások 3:0 (játék nélkül), OB Lédec–Flóra stav 3:0 (játék nélkül), Estom–Teo team 1:2.
Sorrend: 1. Duntel, 2. OB Kisudvarnok, 3. OB Lédec, 4. Estom, 5. Teo team, 6. Respect.

B csoport: Curva Nord & Ultras Felvidék (CN&US)–
Vagabund 2:1, Maba team–GLS 0:1, Bősi Vidámfiúk–
Standard 0:2, Medial Net–Bőgellő 2:0, Vagabund–Maba team 0:5, CN&US–GLS 0:3, Bögellő–Bősi Vidámfiúk 1:2, Medial Net–Standard 1:2, GLS–Vagabund 1:0, Maba team–CN&US 3:1, Standard–Bögellő 3:0, Bősi Vidámfiúk–Medial Net 0:0, Bögellő–Vagabund 1:0, Medial Net–CN&US 1:0, Bősi Vidámfiúk–Maba team 0:2, Standard–GLS 4:1, Vagabund–Medial Net 0:4, CN&US–
Bősi Vidámfiúk 1:1, Maba team–Standard 2:0, GLS–
Bögellő 1:2, Vagabund–Bősi Vidámfiúk 0:3, CN&US–
Standard 0:1, Maba team–Bögellő 2:0, GLS–Medialnet 0:8, Standard–Vagabund 5:0, Bögellő–CN&US 4:0, Medial Net–Maba team 2:0, Bősi Vidámfiúk–GLS 2:1.
Sorrend: 1. Standard, 2. Medial Net, 3. Maba team, 4. Bősi Vidámfiúk, 5. Bögellő, 6. GLS, 7. Vagabund, 8. CN&US.

Negyeddöntő: Duntel–Bősi Vidámfiúk 1:0, OB Lédec-Medial Net 1:2, Standard–Estom 3:1, Maba team–OB 
Kisudvarnok 2:1.
Elődöntő: Standard–Maba team1:0, Duntel–Medialnet 1:2.
A 3. helyért: Maba team–Duntel 0:4.
Döntő: Standard–Medial Net 2:0. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?