Egy felnőtt és négy gyerek sérült meg a buszbalesetben

Egy felnőtt és négy gyerek sérült meg a hétfői buszbalesetben
Dóval |

Öt ember, egy felnőtt és négy gyerek sérült meg a dóvali buszbalesetben. Egyikük állapota sem életveszélyes, csak kisebb sérüléseket szenvedtek – erősítette meg a helyszínen Miroslav Benčo, a Rózsahelyi Kerületi Tűzoltó- és Mentőszolgálat (HaZZ) parancsnoka, és Branislav Gröhling (SaS) oktatási miniszter. 27 gyerek és három felnőtt utazott a buszon.

A tűzoltók megérkezésekor már egyetlen utas sem volt a buszban. „A gyerekek jól vannak, a sérülteket ellátták a mentők” – mondta Benčo.

„Nagy megrázkódtatást szenvedtek ezek a gyerekek. Megpróbáljuk támogatni őket, és örömet szerezni nekik a nyár folyamán, hogy felhőtlen vakációjuk legyen” – mondta a miniszter. Gröhling Rózsahegyre ment a baleset helyszínéről, oda indultak táborozni a gyerekek, a tábort a miniszter nyitotta volna meg.

Kapcsolódó cikkünk

Jaroslav Kapusniak zsolnai (Žilina) tűzoltóparancsnok elmondta, a Koritnyicafürdő (Korytnica) község kataszterében található I/59-es út veszélyes útszakasz. „Nagy szerencse, hogy csak öt ember sérült meg” – mondta.

A baleset a Rózsahegy felé vezető úton történt, Koritnyicafürdő kataszterében. A busz valószínűleg lesodródott az útról, majd és felborult.

Galéria
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?