Miért érdemes épp most fontolóra venni a klímavásárlást?

ZSE

Ha ön is klímavásárláson gondolkodik, és szeretné elkerülni a felesleges várakozást, ne hagyja az utolsó pillanatra, szerezze be már most az áhított klímaberendezést - június végéig akár 100 eurós kedvezménnyel, kizárólag a ZSE kínálatában!

Biztonság az első helyen

Ma már szinte elképzelhetetlen az élet légkondicionáló berendezés nélkül: úgy az irodában, mint a bevásárlóközpontokban vagy akár a tömegközlekedési járműveken. Ha otthon is kellemes hőmérsékletre vágyik, egy klímaberendezés nem hiányozhat az ön otthonából sem. Egyesek azért kerülik a légkondicionáló használatát, mert félnek annak feltételezett egészségügyi kockázatától, hogy a klíma által lehűtött levegő áramlása netán megfázáshoz, légúti panaszokhoz, megbetegedésekhez vezethet, s esetleg még a baktériumok és vírusok terjesztésében is szerepük lehet. A piacon már olyan klímaberendezések is fellelhetőek, amelyek speciális titánium-apatit fotokatalitikus szűrővel vannak ellátva, amelyek eltávolítják a levegőben keringő porrészecskéket és baktériumokat, elpusztítja a vírusokat és mikroorganizmusokat, valamint kiszűri a kellemetlen szagokat. A titán-apatit fotokatalitikus szűrő kémiai módszerrel hatástalanítja azokat, amely napfény hatására aktiválódik.

Amennyiben vonakodik idegeneket fogadni a lakásában, és csupán ez tántorította el önt a klímavásárlástól, akkor emiatt sem kell aggódnia. Ügyfeleinknek nem kell attól tartaniuk, hogy egészségük és biztonságuk veszélybe kerül a helyszíni felmérés vagy a beszerelés alkalmával. A Nyugat-szlovákiai Áramszolgáltató (ZSE) elsődleges prioritásként kezeli dolgozói és ügyfelei biztonságát egyaránt. Szakembereink egy speciális iskolázást követően a megfelelő óvintézkedéseket betartva – szájmaszkot és védőkesztyűt viselve - végzik el a munkálatokat – állítja Lenka Gergeľová, a ZSE Klíma termékmenedzsment vezetője.

Helyszíni felmérés és klímabeszerelés várakozás nélkül

Már kaptunk egy kis ízelítőt a nyárból, az igazán forró napok viszont még csak ezután következnek. Meggyőződése, hogy elegendő csupán a kánikula beköszöntével, a rekkenő hőség idején megvásárlásolni az áhított klímaberendezést? Ilyenkor viszont azzal kell számolni, hogy nagy eséllyel több hetet kell várnia a készülékre, és csak hosszú várakozást követően tudja majd beszereltetni azt, ugyanis a főszezonban már nem könnyű szerelőt találni. "Sokan vásárolnak hirtelen elhatározásból, amikor már nem bírják tovább a hőséget, mi viszont azt ajánljuk ügyfeleinknek, hogy amennyiben klímavásárlást terveznek, ne várjanak az utolsó pillanatig. Érdemes már most az előszezonban kiválasztani és megrendelni a megfelelő klímaberendezést. A helyszíni felmérést már pár nappal a kiválasztott légkondicionáló berendezés megrendelését követően, a beszerelését pedig általában az előleg megfizetését követő 7 napon belül elvégzik szakembereink. A készülék beüzemelése várhatóan nagyjából 4 órát vesz igénybe, a bonyolultabb esetekben is csak max. 6 órát“ – teszi hozzá Lenka Gergeľová a ZSE-től.

Klíma már havi 35 eurótól

Klímát venne otthonra és a minőség mellett az ár is egy fontos szempont? A Nyugat-szlovákiai Áramszolgáltató (ZSE) egy újabb remek ajánlattal rukkolt elő. ”Aktuális ajánlatunkon belül a ZSE Klíma Gondtalanul szolgáltatással már havi 35 euróért elérhetőek a kiváló minőségű Samsung és Daikin márkájú klímaberendezések: a kiszállítással és a beüzemeléssel együtt. Ügyfeleinknek így az egyszeri 200 euró előleg megfizetésén kívül havonta csupán 35 eurójába kerül a kellemes hőmérséklet biztosítása. Ráadásul a Nyugat-szlovákiai Áramszolgáltató (ZSE) most bármely klímaberendezés megvásárlása esetén júliusban és augusztusban, amikor feltételezhetően nő a villamosenergia-fogyasztás, 20%-os kedvezménnyel szolgáltatja ügyfeleinek az áramot egészen 3 éven keresztül, valamint biztosítja a készülék éves ellenőrzését a szerződés időtartama alatt, és kínál meghosszabbított garanciát berendezéseire a szolgáltatás igénybevételének teljes idejére,” egészíti ki Lenka Gergeľová a ZSE-től.

Újdonság - dizájnos klímaberendezés

Fel szeretné dobni valami dizájnos kiegészítővel otthonát, viszont tanácstalan vagy nincs konkrét elképzelése? Tekintse meg a ZSE kínálatában a dizájnos kivitelezésű klímák széles választékát, melyek között biztosan Ön is rátalál az otthonához leginkább illő modellre. 21 modern stílusú klíma közül válogathat, melyek tökéletesen illeszkednek bármilyen stílusú otthonhoz.

A klímaberendezések kínálatáról bővebb tájékoztatást és további információkat a www.zse.sk/klima weboldalon talál.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?