Tegye izgalmasabbá szexuális életét - ismerjen meg új játékszereket!

Shutterstock 2

Szexuális életünknek mára csupán a képzelet szab határt. Az elmúlt két évtizedben a szex újabb forradalmát éljük át, mégha erről ritkán is beszélünk nyíltan. A 90-es években még biztosan nem hittük volna, hogy egy ismeretlen vihet el bennünket autójával úticélunkhoz, mára azonban az idegenekkel való alkalmi légyott digitális úton való megszervezése sem számít ritkaságnak.

E forradalom nem csupán az egyre okosabb és izgalmasabb segédeszközöket hozta el számunkra, de általánosabbá tett egyfajta nyitottságot, hiszen amiről szüleink nem beszéltek (csak csinálták), az ma már mozifilmek, könyvek, képregények és a mindennapi közbeszéd tárgya. Listánkban a legkedveltebb szex kellékek vettük górcső alá.

Masszázsolajok, avagy az előjáték kellékei

Sokan nem is tudják, de egy jó masszázsolaj igazi afrodiziákum is lehet. A számtalan illatú, színű, állagú változat közül mi a Durex Play Aloe Vera masszázsgélt ajánljuk. Ez a gél egyben síkosítóként is használható, így ha a masszázs után kedvet kapunk partnerünkkel magasabb szintre emelni az élvezeteket, megfelelő társunk lesz ebben is.

Stimulátorok

Bár sok stimulátor többfunkciós szex kellékként hagyományos masszázsra is alkalmas, az igazi élvezetekért érdemes a csikló és az erogén zónák izgatását célzó vibrátort választani.

Ilyen eszközből azonban többféle is létezik:

  • csiklóvibrátor
  • ujjvibrátor
  • hüvelyvibrátor, dildó
  • multifunkciós készülékek

A fentiek közül érdemes egy kisebb változattal, például a Candy Pie Cherry stimulátorral kezdeni. A legkisebb, kvázi zsebvibrátorok után sokan a dildókat, azaz a hüvely stimulálására alkalmas szex készülékeket választják, de egyre többen a szavaznak a multifunkciós készülékekre, amelyek közül a ranglétra első fokán a Wand elnevezésűek állnak.

Ez utóbbi bizonyosan hosszútávú társunk lehet az ágyban (nemtől függetlenül!), akár partnerünkkel közösen is garantált a gyönyör!

A fotó forrása:

Lipik Stock Media / Shutterstock.com

(PR)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?