Gombos nem jutott a döntőbe

Gombos Norbert
Pozsony |

A nádszegi származású Gombos Norbert három szettben, 3:6, 6:4, 6:4-re alulmaradt válogatottbeli csapattársával, Lukáš Kleinnel szemben a Bratislava Open tenisztorna pénteki elődöntőjében.

A 29 éves teniszező jól kezdte a mérkőzést, rögtön a harmadik játékban brékelte az ellenfelét. A saját adogatásait pedig rendre könnyedén hozta, egészen a nyolcadik játékig, ahol a 22 éves ellenfele bréklabdáig is eljutott, de nem tudta elvenni Gombos adogatását. A következő játékban pedig Gombos az első játszmalabdáját kihasználva nyerte a szettet 6:3-ra.

A második játszma elején mindketten eljutottak két-két bréklabdáig, de egyikük sem tudta elvenni az ellenfele adogatását, így 2:2-t mutatott az eredményjelző, amikor az eső miatt kénytelenek voltak félbeszakítani a mérkőzést.

A szünet után Klein sokkal agresszívabban kezdett játszani, nagyon jól fogadta Gombos első szerváit, és többször is szerencséje volt a hálónál. A hetedik játékban brékelte a nádszegi teniszezőt, és végigvitte az előnyét, így begyűjtve a második játszmát 6:4-re.

A harmadik szettben érezhetően idegesebben játszott Gombos, rögtön az első adogatását elvesztette. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Klein is egyre magabiztosabbá vált, Gombosnak szinte esélye sem volt ellenfele szerváinál.

Az a pár száz néző, aki a borús, esős idő ellenére kilátogatott a tornára, igazán szép labdameneteknek is tapsolhatott.

A mérkőzés után Klein elismerte, hogy másfél szetten keresztül Gombos volt a jobb játékos, és sokat segített neki az esőszünet.

Klein ellenfele a szombati döntőben Alex Molčan lesz, aki játék nélkül jutott a fináléba, mivel tegnap reggel megsérült a nyaka. (mgy)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?