Bundesliga - A rangadó után apa lett a Hertha gólszerzője

Matheus Cunha

Az Union Berlin elleni péntek esti fővárosi rangadón röviddel a lecserélése után Bruno Labbadia vezetőedző engedélyével elhagyta a stadiont Matheus Cunha, a Hertha BSC labdarúgója, s így éppen időben érkezett a kórházba, ahol megszületett a kisfia.

A 20 éves brazil játékos szerezte csapata harmadik gólját a 4-0-ra megnyert találkozón, majd miután a 61. percben betalált, öt perccel később lecserélte őt a mester.

Labbadia szombaton elárulta, bár a gyermek születését már egy héttel korábbra jósolták az orvosok, próbálta Cunha feleségét ösztönözni arra, hogy várja meg a derbi végét a kisfiú világrahozatalával. Hogy ezért milyen személyes ajándékot kap tőle a család, azt az 54 éves tréner nem árulta el.

A támadó középpályás egy hete, a Hoffenheim ellen, valamint pénteken is gólt szerzett. A Hertha szerdán éppen korábbi klubja, az RB Leipzig otthonában lép majd pályára.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?