Divatos arcmaszkok nyuszik és rúzs helyett

divat

A nők mindenből képesek divatot teremteni. Kötelező szájmaszkot viselni nyilvános helyen? Sebaj... Ahogy egy ismerősöm mondta: „Ha rúzzsal nem hódíthatunk, bevetjük az egyedi szájmaszkokat.”

Balogh Lídia Vágsellyén szomszédjai kérésére varrta meg az első darabokat. Aztán hirtelen annyian jelezték, hogy szükségük volna védőmaszkra, hogy már csak azt vette észre, hirtelen fogyóeszköz lett a kalapgumi.

Minden különleges kérésnek eleget tud tenni. Az sem gond, ha valaki kedvenc filmje, focicsapata vagy épp cége, iskolája logóját viselné szívesen. Mivel a kicsik nehezen tűrik meg magukon a védőeszközt, belőlük mókás állatfigurákat varázsol, így úgy érezhetik magukat, mintha jelmezbálban volnának.

Galéria

„Azt terveztem, hogy nyuszikat fogok hímezni húsvétra, erre jött ez a vírus, és hosszú hetek óta állandóan csak maszkokat kell varrnom. A különböző ötletek folyamatosan jönnek, esténként tervezem az új mintákat, nappal pedig meg sem áll a varrógépem” – mondja Lídia.

Lánya, Bianka épp az érettségi vizsgára készült odahaza, de akkor is azt mondta, nem zavarja a tanulásban a gép berregése, már úgy megszokta, meg se hallja. És már van egyedi maszkja iskolája logójával, talán szerencsét hoz neki a jövőben, ha már a zöld asztal kimarad az életéből.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?