VIDEÓ: Egy hétig szőtt hálót egy idős nő fülében egy pók

pók

Ezt a cikket ne olvasd el elalvás előtt!

Az idős nő füléből egy élő pókot szedtek ki a kínai Mianyang város egyik kórházában. A nő arra panaszkodott, hogy csöng a bal füle, és olykor viszketést érez, amit szúró fájdalom követ.

A meg nem nevezett nő április 22-én ment be a hagyományos kínai gyógyászattal foglalkozó kórházba, közölve, hogy nagyjából egy hete csöng a bal füle, és olykor viszketést érez, amit szúró fájdalom követ.

Amikor Dr Liu Jun fül-orr-gégész belenézett a fülébe, csak egy vattaszerű anyagot látott benne, ezért fültükrözéssel alaposabban is megnézte a nő hallójáratát. Legnagyobb meglepetésére egy élő pók nézett vissza rá. Az erről készült videó kikerült a kínai közösségi oldalakra, ahol terjedni kezdett.

Happy end: Az orvos egy fülcseppel megbénította a pókot, és egy csipesz segítségével sikerült kiszednie az állatot a nő füléből. A beszámolók szerint

a pók legalább egy héten élt a meleg és nedves odúban, és a nő szerencséjére közben nem sértette fel a dobhártyáját

– mondta el Dr Liu Jun.

(24)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?