Az OĽaNO a legerősebb párt

Matovič

A Focus ügynökség áprilisi felmérése szerint továbbra is az OĽaNO a legerősebb párt, a szavazatok 24,4 százalékát szerezné meg. 

A Smer preferenciái alig változtak: márciusban 21,6, áprilisban 21,8 százalékot mért a Focus a pártnak. A harmadik helyen változatlanul a Boris Kollár vezette Sme rodina áll 11,5 százalékkal, őket pedig Kotlebáék követik 9,2 százalékkal. Az utóbbi párt preferenciái erősödni látszanak (márciusban 7,3 százalékot mért a Focus), csakúgy, mint a PS/Spolu formáció támogatottsága, amely a márciusi 5,9 százalékról 7,6-ra nőtt, ezzel már a parlamenti küszöböt is megugranák. Nagyot rontott a Za ľudí, amely 5,2-ről 3,2 százalékra esett vissza, jócskán a parlamenti küszöb alá. Az SaS 1 százalékponttal erősödött, jelenleg 6,8 százalékra mérték. A magyar pártok közül az MKP-nak 2,8 százalékot, a Hídnak pedig 1,8 százalékot mértek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?